Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Rapucocktail


Muutama viinipäiväntasauksen ruoista on jäänyt vielä reseptiä vaille, joten laitetaan tulemaan. Alkuun nautittiin ravunpyrstöcocktail. Olen ilmeisesti taantumassa takaisin 80-luvun ruokiin, kun tällaisia klassikoita ilmestyy. Viime viikolla mokkapaloja alias masaliisaa ja sitä ennen rapucocktailia. Ensi viikolla varmaan nakkitangot.

Tämä tehtiin hieman uudella ajatuksella, yhdistelin paria eri reseptiä ja lopputulos oli tosi onnistunut, eikä yhtään 80-lukulainen ja sitä paitsi 80-luvussa ei ollut mitään vikaa vai mitä? Ja jos inpisreseptini oli Tomi Björckin Huippukokin kotiruokaa -kirjasta, niin se on oltava hip!

Avokadopyree toimii ihan tuollaisenaankin dippinä maissilastuille tai leivänpäälle tai salaattikastikkeeksi, oikeastaan melkein mihin vaan. Pieni avokadovaje taitaa olla päällä, koska tällä hetkellä sitä kuluu aivan valtaisat määrät. Muutama viikko sitten löysin aivan täydellisen yhdistelmän. Kauraleipä, voi, maksapasteija, avokadosiivuja ja päälle ripaus sormisuolaa - hyvää, helppoa ja terveellistä! Taidanpa tehdä iltapalaksi yhden tai varmuuden vuoksi kaksi.


Rapucocktail
n. 4 lle

1 punasipuli mahdollisimman pieninä paloina, mutta veitsellä tehden, ettei tule kitkerää
1 limen mehu
loraus hyvää oliiviöljyä
1 ruukku korianteria
1 kananmuna pieninä paloina
1 kypsä peruna pieninä paloina
1 prk ravunpyrstöjä suolaliemestä valutettuna

Avokadopyree
1 avokado
3 rkl ranskankermaa
1 limen mehu
1 tl wasabitahnaa
suolaa

Maissilastuja

Sekoita kaikki ainekset. Lisää sekaan limen mehu ja sekoita varovasti nostellen.
Tee avokadopyree. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Laita tarjoiluastian pohjalle avokadopyreeta, päälle rapucocktailia ja tarjoile maissilastujen kera.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa